domingo, 11 de octubre de 2009

Dia 10 del viatge

Sunday: 11 october 2.009.


Saludos a nuestros seguidores de Mendoza (Argentina). Un beso, os echamos mucho de menos, sabemos que nos seguís en el blog. A la resta també; xurris, sou meravellosos !

Bé, avui "hemos quemado las naves" amb les compres. Especialment la Lui que s'ha comprat un rellotge Rolex, polseres Tifanny, perfum Chanel nº 5, corbates de seda salvatge ("four dollar, four ties...") S'acabat la misèria i ens polit els darrers dolars!

El primer que hem fet és anar cap un mercat d'artesans (ells s'autoanomenen dissenyadors). El Young Designers Market, en el 268 de Mulberry Street (mercadillo per a la Negris). És tracta d'un xiringo que ocupa un camp cobert de basquet i és bastant curiós perquè pertany a una església ortodoxa.

Ens hem anat quickly a Little Italy i a Xina "Taun". Allà, la Lui, L'Ana i la Mary vibraven amb un furor que donava por. Un xinorris s'ha percatat de la nostra tremolor i ens ha ofert "watches". Aquesta ha estat la paraula clau i l'hem seguit com al flautista d'Ameling. Diu el Jordi que ha estat el "password" escurabutxaques. Ja parlem "catalinglish".












Per cert, avui no li hem dita al Yisis que és un plom. Diu que li ha impressionat molt que als americans li tinguin tanta estima a Colón: el Columbus day quan era un fatxenda de molt cuidado.

Hem continuat cap Apple Store (de la 14 amb la 9ª), al costat d'un restaurant cubà: "El son cubano". No hem entrat perquè ens ha semblat molt car. Hem dinat molt a prop en un lloc més baratet perquè tot ho hem gastat en compres.

Després d'això ens hem dispersat: cadascú a la seva. El Yisis s'ha cruspit un apple (pels pardillos: no un ordinador, sinó una poma) i amb el Jordi han fotut el camp plegats cap a Coney Island. Allà han estat badant (creiem que és amb "b" alta no sabem segur com s'escriu). Cercant la famosa "barra americana" s'han topat amb uns tios amb molta barra que els han fotut fora del local. Han vist l'antic parc d'atraccions i la posta de sol a l'Atlàntic. Els hi ha cridat molt l'atenció una nova atracció fatal; en un edifici en runes (solar ple de'escumbreries) han vist a un noi que disparava a una diana humana (això sí, amb un fusell de bales de pintura).


La Lui ha marxat cap al MOMA i hem supervisat que portés: mòbil, targetes, diners, claus, plànol, diccionari, sabetes, calces...Aleluia a les 7 de la tarda ha arribat a casa i tots hem descansat: Uff !!!

La Negris i la Mary han continuat amb la seva dèria de les compres. Han anat als mercats de Chelsea i han vist un galeria d'art asiàtic.

El Pakis s'ha anat sol amb un clar objectiu de creuar la ciutat caminant. Però: sorpresa! s'ha trobat a la Negris i a la Mary davant de l'Edifici de la Planxa. La Mary li ha comprat a la seva sogra en un mercadillo dues troques de llana (un pak de la bona tricotosa), diu que això la relaxa (a la seva sogra, no a la Mary, que quedi clar).

Feliçment, uns a les 7 i altres a les 8, ens hem retrobat a casa. El Jordi diu que mai havia fet tantes estacions de metro seguides per anar i tornar a Coney Island: això sí que és una amic!

Cap a les 8,15 pm, ens hem anat cap el club de jazz "Smoke" (106 amb Broadway), per tal de celebrar la darrera nit. Ens ha agradat molt. El de la bateria mirava de manera concupiscent a la Luisa i ella encisada li ha demanat un autògraf. Hem celebrat Saint Paky's i el tiu s'ha estirat i ens ha convidat a un vi reserva californià "Francis Ford Coppola", la veritat és que estava bastant bó. L'actuació "en vivo y en directo" ha anat "in crescendo" fins que la Lui ha saltat a l'escenari (estava com posseïda) i ha acabat tocant la peça amb el pianista a quatre mans (tenim les proves).

Hem flipat perquè hem vista una parella de nuvis fent-se fotos al metro, no a un jardí, o a un palau...sinó al metro (subway, underground,etc). Aquest país és increïble.

Demà és el Columbus Day: 12 d'octubre. És per aquest motiu tant apassionant que hem decidit una altra vegada llogar una limousine para rebote de la Negris (que ha tragat perquè ens resulta molt més barata que un taxis i el que estalviarem ho entregarem a una associació benèfica "Childdrens for Colombine" -se'ns va l'olla perquè són les dues del matí i la Mary, la Lui i el Yisis- but not Christ- han de matinar per portar el pa dur als esquirols del Central Park, i aquestes pobres bestioles tornaran a fugir despavorides com la darrera vegada. Els esquirols del Central Park demà també celebraran el Columbus Day i que els catalans fotin el camp: Catalans, catalinos i catalítics, Visc a Catalunya, Visc a Catalunya! Ho haveu vist això. La mare que els ...!








Públic que ens heu seguit: Això s'ha acabat, ahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! Ja.

4 comentarios:

  1. Bon viatge de tornada. Que tingueu un bon vol cap a casa.
    Fins aviat.

    neus

    ResponderEliminar
  2. quina peneta que s'hagi acabat. trobaré a faltar les vostres adventures in america. però també tinc ganes de veure en george i la mary americanitzats i veure si, en la falera compulsiva capitalista, s'han recordat de mi.

    fins aviat!

    ResponderEliminar
  3. Paki's, happy!. Ho sentim molt per vosaltres, però això s'acabaaaaaaa. O potser, acaba de começar, ve a saber!. Per cert, tindreu prous mans per portar tots aquests atacs consumistes que us han envaït diversos cops?. La Mary, no, ben segur que ha fet el que li va recomanar la Roser, comprar una maleta nova i omplir-la de coses per les seves "nenes".

    Un petó molt gros, per a tothom i mol bon viatge (que sapigueu, que aquí us hem trobar a faltar)

    ResponderEliminar
  4. Bé, doncs bon viatge.
    Gràcies.
    Fins aviat.

    ResponderEliminar