domingo, 4 de octubre de 2009

Dia 2 del viatge


De bon mati, cap a l´ONU, un espai una mica fred. Hem vist el mural de Chagall, la resta no la varem poder visitar.

A la sortida cap al Rockefeller Center. aA destacar el mural d'en Sert i la representacio d'art decò contrasta amb St Patrik´s Catedral neogòtica i catòlica (arrels d´Irlanda), tot anant a Times Square ens ha vingut gana i hem dinat a Maxie´s un restaurant de plats hiper-super-mega-gran. No va estar malament sobretot pel plat de fletan que es va cruspir en Jordi.

Com que a fora plovia ....ens vam fer les fotos de rigor a les escales ( afegides-artificials-noves) de Times Square i marxem cap el MOMA buscant aixopluc, fem via passant per la recepció del Hilton.

Del MOMA no en diem res, tot es prou important i a la sortida no ens podem resistir a fer una ullada a l´hotel Plaza, passem per la botiga d'Apple i la jugueteria Swarz, no perdem el temps!...Ah, avui hem descobert l´enigma dels segells...(ja ho explicarem).

Sopem a casa molt be i Bona nit!.

1 comentario:

  1. i jo a la feina brbrbrbr que el més emocionant que veig són els jardinets de gràcia. quina enveja que em feu!! he llegit la vostra història amb la limousine-hammer. boníssima! seguiu disfrutant a tope que la vida a barcelona és ben aborrida!

    roser

    ResponderEliminar